Åh nej!! Inte DU!

Igår va en av de absolut...omskakande dagarna på länge. Den började helt jävla underbart.

Jag kliver på 12:an i tid och åker in till Alvik. Messar Sofia och undrar om hon kommer med den här, men nej, hon tar nästa men undrar om jag väntar på henne i Alvik. Klart jag gör svarar jag och väntar. Vi har det asbra på tunnelbanan och jag berättar allt om Amish för henne + att Oscar säjer att Filip och Max är kära i mej. Hon blir allderles paff och så får jag berätta allt med en massa detaljer från början.

Men men, jag kommer till skolan och är i tid. Yay! Jag möter Lina och Anna vid skåpen och tillsammans tar vi vårt pick och pack och går ner till Svneskan. När vi går ner (jag går först) så ser vi att killarna (inkl. Amish) sitter på soffan intill väggen. Och jag låtsas att jag tror att vi har SO (SO-klassrummet ligger till höger om sofforna, vilket innebär att jag måste gå förbi dem). Jag går låååååångsamt förbi dem och jag SER och KÄNNER att Amish tittar på mej. Och inte disskret utan verkligen TITTAR. Och det var såklart bra:)

Sen på själva Svenskan så började vi på ett ordkunskapsprojekt, vilket innebar att vi skulle klippa ut ord ur tidningar och klisstra upp dem på en planch som ett collage. Jag sitter bredvid Sandra så det blir vi två som arbetar ihop. Lektionen fortgår, jag och Amish tittar ganska mycket på varandra, fast istället för många och korta blickar så blev det ganska många och låånga blickar! Förbättringe eller inte?

Sen var det Matte. Vi sätter oss i klassrummet och gissa vilka som sätter sig framför oss? Amish och Zinka. Amish vänder sig om och börjar prata med Lina och då tänker jag men-vafan-skit-samma-då-om-du-inte-vill-prata-med-mej. Så jag sätter på mp3:n och börjar messa lite wannabecoolt. De sitter och pratar skolavslutningskläder, Amish kan inte bestämma sig. Efter en minut eller mindre så hör jag att Amish frågar mej något. Eftersom jag inte hörde hela frågan så beslutar jag mig för att inte bry mej, han verkar ju inte vilja mej något speciellt. 

Men sen så säjer han "Elin!"  och då kan man ju inte låtsas att man inte hört. Så jag tittar upp och han frågar mig något om vad jag tyckte om vit skjorta, finbyxor och väst i kyrkan. Jag säjer helt ärligt med ett litet leende att jag tycker att det vore jättefint. Jagmenar västar ger ju världens bredaste axlar!

Sedan så pratade vi lite mer, men jag började fråga Zinka en massa saker och helt plötsligt satt vi där och pratade. Iaf. Efter Matten var det Svenska igen, och vi fortsatte med collaget. Anton höll på med Sandra så hon ville flytta och det gjorde vi. Haken idet hela var att det bara fanns ett tvåplatsutrymme. Och det var mittemot Amish och Calle. Så där sitter jag, närmast Amish och tänker att nu när jag har chansen måste jag ju ta den! Men Amish hinner före. Så hela den där lektionen (ca 40 minuter) sitter jag och Amish och pratar nonstop:D

Bland annat så säjer han, när vi har blivit mer seriösa
A:"Elin, varför börjar du inte i min klass för?" (han sade KLASS istället för SKOLA:D)
E: "Haha, men Norra har ingen bra sam"
A: tysnad...

Sen kommer jag inte på vad vi pratade om, det var en massa smågnabb inblandat och han försökte också få mig att förstå vad en koppling är på en bil. Sen så började han prata med mig om Bromma flygplats, något som han har använt ganska många gånger för att börja prata med mej. Den lektionen var så sjukt bra att det finns inte. Sen kom The Big Bomb.

På lunchen så går jag och Lina till konsum för att köpa äpplen. När vi precis har betalat så ringer min mobil. Det är Anna som ringer. Jag svarar, men det verkar som att hon har ringt omedvetet, för on svarar inte utan jag hör bara att hon sitter och skrattar åt allt Amish säjer "Åh hahaaha, du är så roooolig Amish!!" "AHAHHAHAHAHA det visste jag inte!!"

Och hon vet att jag gillar honom. Och ändå så sitter hon och flörtar med honom som om hennes liv står på spel. Då började jag koka. Jag var inte arg på honom, för han svarade inte vad jag kommer ihåg, men att Anna kunde göra så mot mig är bara så...elakt.
Jag blir jätte...faktiskt panikslagen. Jag och Lina springer tillbaka till skolan och ner till soffrummet där vi hittar dem (det är ju inte bara dom två, typ 8 pers till). 

Och där ser vi Anna i full färd med att flörta omkull Amish. Och hon skäms inte ens när jag kommer in! VAFAN ÄR DET FÖR KOMPIS??! Orkar inte prata om det. Jag sätter mej och förjar åprata o skoja med några andra, fast jag signalerar till Lina att jag helst av allt skulle vilja gå upp till skåpen och dö. Så vi går upp till skåpen. Sedan börjar SO:n. Vi kommer för sent men skit i det. Anna sätter sig på Amishs bänk och börjar skratta. Jag och Lina ska upp till datasalen, så jag väntar i dörren, men när hon inte kommer så ropar jag "Anna!" hon ignorerar. "ANNA!" hon ignorerar. Och då is the botten nådd. Jag går.

Jag sätter mig i den mer avlägsna delen av datasalen, jag är så arg och ledsen att jag bara vill explodera. Och gissa vem som kommer in och sätter sig framför mig? Amish. Och att han skulle gilla mej in my dreams. Det är i stort sätt hela SO:n. Förrutom lite småroliga grejer och att jag desperatsmsar med Calle. Sedn var det dags för den värsta rasten i hela mitt långa liv.

Jag har suttit kvar i datasalen lite längre än vad man behöver, så alla har redan gått upp till skåpen och bort till NO:n. Jag går upp till mitt iaf och jag ser Lina, Anna Amish och Zinka sitta i soffan. Eller, Lina sitter på golvet och håller på med Bilden. Zinka sitter i soffan och pratar lite med alla. AMISH säjer något med den sämsta immitationen av norrländska jag hört och ANNA ASGARVAR. Jag går och sätter mig vid Lina typ en meter från Amish och känner att jag är så långt nere att jag bara inte orkar. Jag bara sitter i min egen lilla värld och tänker på ingenting.

Och Anna skrattar som på beställning varje gång han säjer något. Och vad som stör mej 'r att han inte ens tittar på henne! Hon bara lutar sig mot honom och fortsätter garva! Sen så säjer han en massa saker åt mej och jag kommer inte ihåg något. Jag säjer till Lina "snälla kan vi inte gå härifrån?" och hon muttrar "nej jag måste göra bilden!" och jag orkar inte ens blii sårad av det. Jag menar man kan väll göra bilden på vilket golv som helst?

Så jag smsar Sofia om Annas försök med Amish (när jag är en meter ifrån Amish) och Amish frågar på norrländska "Vem smsar du?"
Och Anna skrattar. Och jag reser mej och går. Och Amish frågar mig något fast jag svarar inte. Lina, som fått låna min fickkniv till sin ram, frågar vart saxen finns och jag skriker medans jag går nerför trapporna "DEN FINNS DÄR!!!!" som värsta cpbarnet.

På NO:n sitter Amish och tittar på mej. Och han kan gå och ta sig. Jag satt och smsade hela tiden och lekte populära offret. Och jag bryr mig inte om att han märkte att jag var ledsen. GÅ OCH TA DIG. Efter NO:n så hände en massa saker men skit i det och jag för reda på att efter att jag gått ifrån Anna Amish Zinka och Lina så hade Anna börjat pilla med Amishs hår. Hon och jag ska ha ett rejält snack om hur vänner beter sig mot varandra. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0